dilluns, 23 de gener del 2012

CURSA ARCS AGUILAR DE SEGARRA

Vam anar a Cal Ramonet de casa rural. Els Ocon, Azaustre i Pons amb la family. Vam estar la mar de bé. El dia abans de la cursa una bona barbacoa per agafar forces i preparats per la Cursa Arcs d'Aguilar de Segarra.
Sortim a les 09,00h i el parabrises del cotxe congelat. Feia un fred del dimoni i nosaltres sense tota l'equipació d'hivern....
Arribem a la sortida i una "fogata" per escalfar el personal. Dubtem si agafar el tallavents "fosforito" però al final només l'Andreu que és un fredolic(més endavant el deixà en un avituallament).
Acoredem fer els primers 5km junts per fer video, aquesta vegada porta la càmara el "Duque", el Tito vol estar lliure aquesta cursa.
Primers 50m. El Tito davant seguit del gadget. Mirem enrere, on és l'Andreu? Reduim el ritme però no arriba...Anem tirant....Pujada no molt pronunciada primers 2km el Tito a roda del gadget però amb dificultats...El gadget marxa sol.
Cursa molt bonica i completa. Pujada continuada, baixades i pujades alternant-se ràpidament, poc terreny de transició per recuperar una mica. Baixades tècniques. Paissatge(el que podiem veure...) molt maco. El fred em feia plorar els ulls i més d'una vegada posava el peu on el ficava el de davant. Baixades trialeres al costat de precipici, molta roca i bon nivell dels participants, gent de muntanya i de la mountain bike. Duatletes, triatletes....Bona colla.
La cursa va ser molt completa, em va agradar molt una zona de bosc on trepitjaves i era tou del sotabosc. Corries i senties l'olor de la farigola i el romaní del contacte dels corredors al passar.
Va ser dura, o com a mínim a mi em va costar, vaig anar bastant "fort" al principi. Una noia m'avançava pujant i jo l'avançava baixant fins que va marxar i ja no la vaig poder agafar.
Del km 0 al 7,5 bastant fort del 7,5 al 11 ritme constant i els últims 3 km bastant fort.
Vaig buidar-me i vaig gaudir de la cursa com feia temps que no feia.
L'Ocon com sempre amb el seu estil de "pulgilla" però amb gent que li anava apretant, no et podies despistar a les baixades i l'Andreu va conèixer unes noies i va fer un bon tros de la cursa amb elles. Van fer bones migues perquè van entrar de la mà a meta.
Al final Joan 1h14min    Dani 1h 15min 50 s   Andreu 1h 29min   Locs 66 i 76 respectivament.
Molt fred però va valer la pena. Esmorzar generós.

dilluns, 16 de gener del 2012

"No, no tira tu" a la cursa pel cor de la Fageda

Veient l'éxit de l'última cursa Arcs d'Aguilar de Segarra, l'equip s'ha animat (amb ajuda del Tito) a córrer la cursa de la Fageda d'en Jordà.
Tot i que encara no han sortit les inscripcions, ja sabem que aquest any la cursa es realitzarà el 14 d'abril, així que ens hem decidit a passar allà el cap de setmana amb les famílies, de moment ens hem apuntat la família Pons i cunyats, els Ocón i els Azaustre, qui vulgui pot afegir-se!! Per fer boca, aquí us deixem unes fotos dels bungalows on els allotjarem.
Fent "treball de recerca", hem esbrinat que aquest any, com a novetat, està l'opció de fer una mitja marató pel cor de la Fageda i Santa Pau.


Així doncs, la propera crònica sobre aquesta cursa serà després d'haver-la fet, a veure què tal va!

dijous, 5 de gener del 2012

CURSA NASSOS 2011

Última cursa de l'any. Anem cap a Barcelona amb temps. Deixem ael cotxe al parking. Es comença a respirar bon ambient. Cada cop s'apunta més gent. Tots amb dorsal menys el Tito. Com l'any passat el Duque cedeix el dorsal. Aquest any al Gadget. Fem la foto de rigor al parking i quedem amb els meus cunyats que fan la fotos dels dos equips; SEMPRE PUJANT I NO, NO, TIRA TU!.
Foto i tothom escampa la boira cap el seu calaix. Ens quedem en Vidal i jo. "Me cuelo en su cajón".
Trobem runners de Gavà volen fer més o menys el mateix temps que jo però no em segueixen. Ziga zaga, canvis de ritme, primer km 4,05, "ON TIME", com tenia previst.
Marco ritme i xino xano. Música a tope, no vul sentir res, com sempre que un vol fer marca cursa "solano".
El km 5 marcarà si faig marca o redueixo ritme. 21,15. D'acord ho intentarem, continuo amb el "ritmillo", alegre però sense ofegar-me gaire, he de guardar pel canvi de ritme final.
Arribem al km 7, foscor als carrers, circuit laberíntic(la part més lletja de la cursa). Diagonal, recordo la Marató i per aquesta zona encara no estava gaire castigat. Km 8," MERDA" els cordons de les sabatilles,  què faig? tira "palante" i fes marca pardillo.
Últim esforç miro el crono 42,29 millor marca personal.
Content per la marca, sense fer sèries, sense entrenar gaire, i amb marge de millora. Millor sortida sense ziga zaga, encara podem fer-ho millor. Malgrat que l'objectiu d'aquest any és gaudir de la muntanya i alternar amb bici.
El gadget, com sempre amb excuses però millorant temps. L'any passat va fer 42,47-aquest any 41,39  POS 1101 GENERAL POS 610 CATEGORIA
Jo com viag sense dorsal Pos 1310 més o menys.
El Vidal i en Xavi amb la mateixa marca. En Xavi per una milésima més ràpid.
El nou fixatge, la Miriam, que va sense crono uns 47. Ja tinc "mote" per ella, a veure que li sembla : ARALE o Srta YAMABUKI.
Els del sempre pujant com sempre en armonia amb nosaltres i amb el cap a la Marató.
A veure si un any anem l'equip al complet i fem patxoca amb la nostra equipació.
                                             Bon any 2012 i RUN NO, NO, TIRA TU!!!