diumenge, 5 de febrer del 2012

DUATHLON VALBUENA


El primer Duathlon pel Tito. La veritat és que pel poc que he entrenat va anar força bé. Vaig anar convidat per Miguel(lesionat amb dues costelles trencades) i vaig anar amb la seva dona tota la cursa. Jo anava a gaudir tot el que fos possible.
La cursa a peu força bé, es nota que hi ha entreno....i xino xano al ritme de Raquel. Arribem i per megafonia diuen que és la segona noia!!!!
S'anima i comença a fotre canya a la pujada, avançem la primera noia i baixant un boig es fica pel mig de nosaltres dos quan jo anava a adelantar a Raquel i cauen al terra. Piñazo!!! Raquel es fot un trau a l'alçada del maluc i a partir d'aquí canvia la cursa. Raquel es creua i ja va més lenta. Les zones tècniques les fa amb por i les baixades les faig una mica ràpid per gaudir-les i la vaig esperant. La seva bici no va molt fina després del pinyo i la meva quan fico el "molinillo" salten els pinyons...He de canviar la cadena i els pinyons...
Malgrat tot arriva segona i li regalen un menjar a un restaurant de Viladecans.
Any vinent a veure si estic més entrenat i NO, NO, TIRA TU!!! Apareix als Duathlons.

Donar les gràcies a Raquel i Miguel per convidar-me a aquest esdeveniment. Com ja sabeu aquest 2012 estic d'estalvi total però la veritat és que val la pena aquesta cursa.
És una llàstima la poca comprensió del Valbuena no tornant els diners de la inscripció per lesió i donar el dorsal de Raquel a una altra noia quan van anar a buscar els dorsals....no hi ha res perfecte!!!
Amb ganes de més....