dissabte, 26 d’octubre del 2013

CURSA OLESA DE BONESVALLS

CURSA OLESA DE BONESVALLS

L'entrenament de la única fémina de l'equip ha donat resultat!!!!!
FELICITATS MIRIAM!!!!
MAGNÍFIC SEGON LLOC!!!























Molt satisfets amb la cursa d'Olesa. No hi ha gaires participants, gent coneguda dels voltants i un recorregut maco tècnic i exigent.
En Lluís feia la llarga de 30 km. Pel que vam parlar va sortir amb moltes ganes( jo crec que mai l'he vist tan fort) i no tenia el dia....Va tenir males sensacions durant la cursa i el vaig veure castigat. Ara ja coneix la cursa i segur que l'any vinent ho fa encara molt millor.
Mencionar a les colles amigues dels Sempre Pujant i dels Birrunners amb els que varem compartir grans moments.
Vam sortir amb moltes ganes, calia evitar l'embut del principi. Miriam, Pelos, Gadget i Tito a un ritme força alt el primer km avançant a la penya pels costats. Segon km al mateix ritme endiablat que marca en Gadget. A partir del segon li començo a dir a Miriam que dosifiqui o ho pagarà. Gadget a lo suyo...venga venga...Cansat d'escoltar-me marxa amb canvi de ritme del pelos i s'escapen. Comença la pujada i miriam es resenteix, l'esforç del principi es nota i les pujades tampoc són el seu terreny preferit. Mantenim un bon ritme fins que s'empina i fem un tros caminant alternant amb córrer. A les baixades apretem i gaudim. Recuperem posicions en pla i gaudim d'unes baixades tècniques que no tothom sap resoldre com nosaltres. Arribem al cim i una noia ens diu que va segona. Injecció de moral i Miriam s'anima. Marquem un ritme "de crucero" i ens apropem a la meta. Miriam sorpresa veu al seu pare a la contanada i fa un canvi de ritme per entrar a meta triomfant. 1h20min.
Espero que els meus consells i paraules d'ànim t'hagin ajudat. Com no callo a vegades no se si sóc un pesat i més val callar.
En pelos es va escapar i va fer la cursa sol. Va deixar enrera en gadget i li va treure un minut. Potser la podien fer conjuntament sobretot crec que van baixar ritme a l'últim terç de la cursa.
L'Andreu es va veure perjudicat per l'embut i malgrat tot va fer un bon temps.
En Vidal ja fa temps que les curses són per gaudir-les....La va gaudir com sempre, disfrutant de tot i sense patir. Cómode i pensant en la bici?
Els birrunners(JULIANES) van gaudir força i van fer les seves birres de rigor.
Els del sempre pujant van topar-se amb embut i van anar fent.

En definitiva cursa que afegirem al calendari com a cita obligada.
COSETES: 
Bon detall de Miriam pujant al podi amb la samarreta de l'equip. Potser s'ha guanyat la samarreta de l'equip no?
Mal detall: la gent no porta la samarreta de l'equip a les curses? Tito, Andreu i Lluís els únics.
A més a més quan us apunteu no indiqueu el nom del club NO,NO,TIRA TU! que l'Ocon no ha faci .....que és un despiste....però la resta....
La cervecita posterior....bon moment.

En definitiva bona cursa i alta participació de l'equip. Mr univers hauria de venir amb el tito sense dorsal  però....és un tio legal....no com d'altres.....